Verhuur Limousine bussen

Ook voor het huren van een luxe VIP bus of touringcar bent u bij Limousine Service Groningen aan het juiste adres. Wij verzorgen luxe vervoer voor grotere groepen en kunnen u een aantal zeer luxe VIP bussen aanbieden waarmee wij u of uw gasten naar iedere bestemming kunnen rijden. VIP vervoer van het hoogste niveau. De touringcar service bieden wij aan met zeer luxe uitgevoerde touringcars.

VIP vervoer per auto, limousine en bus / touringcar.
Onder VIP vervoer verstaan wij het vervoer op het hoogste niveau. Onze voertuigen vervoeren onder andere directie’s, raden van bestuur, managers, artiesten, overheidsfunctionarissen, en andere VIP’s. Dit doen wij met de modernste en mooiste VIP auto’s en bussen, voorzien van alle denkbare opties zoals heerlijke lederen fauteuils, extra beenruimte, aansluitpunten voor uw laptop (220v) zodat u zelfs een presentatie kunt geven op de aanwezige TV schermen, luxe keuken, TV / DVD met alle Nederlandse zenders, toilet en tafels waarbij u gezellig tegenover elkaar zit. U bent voor touringcarverhuur Groningen gegarandeerd aan een goed adres!

Ook voor trouwvervoer !
Een touringcar huren voor trouwvervoer is een van onze specialisaties. Het wordt steeds populairder om alle gasten niet in volgwagens achter de trouwauto te laten rijden, maar ze te vervoeren in één van onze VIP bussen. Deze comfortabele manier van reizen brengt uw gasten allemaal gezellig, comfortabel, op tijd en zonder parkeerproblemen op de diverse locaties.

Bedrijfsuitje, personeelsfeest, congresbezoek?
Laat uw bedrijfsuitje geslaagd beginnen in één van onze luxe VIP bussen. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel per luxe VIP bus naar uw bestemming reist. Doordat u tegenover elkaar zit kunt u in de bus bijvoorbeeld vergaderen of uw werk voorbereiden. Op de terugweg kunt u onderweg eventueel een DVD of TV kijken op één van de schermen in onze luxe touringcar.

Vragen?

 • U kunt eenvoudig een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen. Binnen 24 uur reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN

  Roze limousine huren

  Ook als u een roze limousine wilt huren zijn wij u graag van dienst. De roze Lincoln limousine beschikt net als zijn…..

  Roze Lincoln Limousine →

  Lincoln limousine huren

  De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard……

  Lincoln Limousine →

  Onze spetterende Chrysler 300C limousine is een exclusieve limousine van het nieuwste Chrysler model. In deze…..

  Crysler 300C Limousine →

  De unieke witte Hummer limousine Hollywood eXtreme van Limousine Service Groningen is exclusief, stoer en…..

  Hummer Limousine →