Chrysler 300C Roze limousine huren

Onze knal roze Chrysler 300C limousine is een exclusieve limousine van het nieuwste Chrysler model. In deze speciale roze uitvoering is het een unieke verschijning in Nederland en staat hij garant voor veel aandacht.

Roze limousine voor elke gelegenheid

Met deze limousine maakt u een onvergetelijke entree op een gala, helemaal in glitter en glamour style. Laat je verrassen door de enorme luxe van deze limousine en neem een heerlijk glas koude champagne uit de gelijk kleurige minibar. Wij rijden met deze limousine voor iedere feest of evenement en overigens wordt deze trouwauto. Bovendien bent u met deze roze limousine het middelpunt van de belangstelling tijdens een Sweet 16 of verrast u een aanstaande bruid tijdens haar vrijgezellenfeest. Daarnaast is het de perfecte manier om tijdens een gender reveal het geslacht van uw verwachtte dochtertje bekend te maken. Een ding staat vast: mensen zullen deze limousine en uw entree niet snel vergeten!

Een roze limousine huren

Daarnaast is de roze limo van allerlei gemakken voorzien. De luxe lederen bekleding zorgt voor extra comfort en de er zijn maar liefst 4 LCD TV’s met 2500 Watt soundssystem aanwezig. Met de Xtreme neon effects, disco lightshow en muziek aan boord komt u al helemaal in de juiste feeststemming. Lijkt de luxe, Roze chrysler 300C limousine het perfecte vervoersmiddel naar uw evenement? Vraag dan snel en vrijblijvend een offerte aan. Toch nog wat vragen? neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken!

De Chrysler 300C roze limousine beschikt onder andere over:

  • Luxe lederen bekleding
  • Gevulde roze champagnebar
  • Xtreme neon effects
  • 4 LCD TV’s met 2500 Watt soundsystem
  • Radio / CD / DVD / Live TV – Digitenne
  • Unieke lasershow
  • Disco lightshow
  • RVS spiegelplafond met gekleurde sterrenhemel
  • 20 inch chromen velgen

Video

Tarieven Roze Chrysler 300C limousine

De tarieven voor de Roze Chrysler 300C limousine zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Hoe lang wil u bijvoorbeeld op pad? En hoe ver is de eindbestemming? We bespreken daarom graag de mogelijkheden met u door. Wanneer we al u wensen op papier hebben staan gaan wij aan de slag met het opstellen van een offerte. In deze offerte is een ALL IN prijs opgenomen, wat betekent dat u nooit meer betaald dan dat er vooraf is afgesproken. Zo zijn hier bijvoorbeeld de verzekeringen, loonkosten voor de chauffeur, drankjes aan boord en de benzinekosten meegenomen. Dit alles tegen een scherpe prijs! Benieuwd hoeveel een ritje met de Roze Chrysler 300C limo voor u gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website.

[widgets_on_pages]