Hummer limousine huren bij Limousine Service Groningen

De unieke witte Hummer limousine Hollywood eXtreme van Limousine Service Groningen is exclusief, stoer en boordevol luxe. De Hummer limousine is de grootste limousine en staat tot uw beschikking voor een ongelofelijk scherp tarief! Daarnaast komt de limousine gepaard met een vakkundige chauffeur die geheel in stijl gekleed zal zijn. Met zijn uitstekende rijvaardigheden en jarenlange ervaring zorgt hij er voor dat u veilig en voorspoedig aankomt op de gewenste eindbestemming. Daarnaast is het een perfecte gastheer. Hij zal u tijdens de rit en daarbuiten helemaal van hof maken waardoor u zich als een VIP zal voelen.

Hummer limo huren

De Hummer limo is een echte favoriet onder de limousines en dat is niet voor niks. Met deze limo maakt u namelijk een verpletterende entree die niet snel vergeten zal worden. Er zijn vele mensen die u voorgingen met een Hummer limousine huren, het is een ontzettend populaire limousine die u bij ons kunt huren met de laagste prijs garantie! Onze Hummer limousine is uniek omdat hij een extra deur heeft, hierdoor kunnen u en uw gasten altijd snel en comfortabel in en uit de limousine stappen. Daarnaast is deze Hummer met circa 13 zitplaatsen de ideale keuze voor het vervoeren van een groot gezelschap!

Hummer limousine

Een hummer limousine huren? Deze spectaculaire Hummer limousine verhuren wij voor diverse gelegenheden. Hierbij valt te denken aan onder andere bruiloften, feesten, gala’s, promoties, vrijgezellenfeesten, taxidienst of andere speciale gelegenheden. n, gala’s, promoties, vrijgezellenfeesten, taxidienst of andere speciale gelegenheden. Wij rijden u overal naartoe! Door u te voorzien van de nodige luxe en gastvrijheid zorgen wij ervoor dat u en uw gasten al helemaal in de stemming komt voor het evenement.  Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan voor deze Hummer limousine.

 Van alle gemakken voorzien

De Hummer limousine beschikt over alle luxe die u zich maar kunt bedenken. De lederen bekleding zorgt voor een uitstekende comfort. Daarnaast beschikt de Hummer limousine over een neon champagnebar die gevuld is met champagne en frisdranken. Tijdens de rit geniet u overigens van on board entertainment door middel van maar liefst 3 LCD TV’s met een 1500 Watt DVD soundsystem. Hierop speelt u eenvoudig CD’s of DVD’s op af van uw favoriete artiesten. 

Onze witte Hummer limousine beschikt onder andere over:

  • Luxe lederen bekleding
  • neon champagnebar met champagne en frisdranken
  • dubbele airconditioning
  • 3 LCD TV’s met 1500 Watt DVD soundsystem
  • 1 mega plasmascherm
  • Spiegelplafond met veranderende sterrenhemel
  • Radio / CD / DVD spelers
  • intercom installatie
  • privacy glass

Tarieven Hummer limousine

Bij Limousine Service Groningen huurt u onze Hummer limo met de laagste prijs garantie! Zo betaalt u nooit te veel voor een onvergetelijke ervaring. Vooraf stellen we gezamelijk al uw wensen af. Wanneer we duidelijk een plan in kaart gebracht hebben gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het opstellen van een offerte op maat. Hierbij bieden wij een ALL IN prijs, waardoor u nooit voor onverwachte kosten voor bijvoorbeeld benzine komt te staan. In deze ALL IN prijs zijn verder nog kosten als de chauffeur, verzekeringen, frisdrank en de BTW meegenomen. Kijk voor meer informatie over de kosten op onze tarievenpagina of neem contact met ons op!

[widgets_on_pages]