Dé limousine specialist in Noord Nederland.

Bij ons kunt u een aantal unieke limousines huren zoals een Chrysler 300C Silver Shockwave Limousine, een Hummer Hollywood limousine en een Lincoln Town Car Super Stretched Limousine.

Wij maken iedere gelegenheid speciaal. Of u nu in stijl naar een gala of feest wilt, een jubilaris een spetterend afscheid wilt geven of uw trouwdag compleet wilt maken met een limousine als trouwauto. Wij verzorgen het limousinevervoer en maken iedere gelegenheid graag tot een spetterend feest.

Iedere limousine biedt ruim plaats aan 8 passagiers. U kunt de kosten van de limo eventueel met elkaar delen. Indien uw groep veel groter is kunnen wij behalve meerdere limousines eventueel ook luxe VIP bussen voor u verzorgen.

Wij rijden met onze limousines in geheel Nederland en komen veel in de volgende plaatsen: Groningen, Delfzijl, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Winsum, Zuidhorn, Appingedam, Leek, Blijham, Hoogkerk, Siddeburen, Slochteren, Uithuizen, Zoutkamp, Lauwersoog, Grijpskerk, Grootegast, Middelstum, Bedum, Sappemeer. Behalve in deze  plaatsen zijn wij u ook graag van dienst met onze limousines in de rest van Nederland.

Limousine als trouwauto

Is het geen droom om een limousine als trouwauto te hebben? Wij hebben voor trouwvervoer onze Lincoln Town Car Limousine, Hummer Hollywood limousine en Chrysler 300C Silver Shockwave limousine beschikbaar.

Onze ervaren chauffeur komt deze speciale dag in keurig pak met een prachtige gepoetste limousine bij het adres van de bruidegom. Met de bruidegom gaan we naar het adres van de bruid waar wij onze VIP rode loper uit zullen leggen. Samen wordt er vervolgens naar de trouwlocatie gereden waar de entree in de limousine een ieder versteld zal doen staan.

Uiteraard is er de mogelijkheid de limousine te gebruiken bij een fotoshoot. Onze limousines bieden plaats aan maximaal 8 passagiers, er is dus genoeg ruimte voor eventuele kinderen, getuigen, ouders en bruidsmeisjes/jonkers.

Onze offertes zijn altijd inclusief: vrije kilometers, verzekering, brandstof, eventueel gebruik van onze Rode Loper en een geheel in stijl geklede chauffeur.

Vraag snel een offerte aan en maak uw bruiloft af met een limousine !

Vragen?

    [widgets_on_pages]