Limousine huren Veendam

Bij ons kunt u een aantal unieke limousines huren zoals een Chrysler 300C Silver Shockwave Limousine, een Hummer Hollywood limousine en een Lincoln Town Car Super Stretched Limousine.

Wij maken iedere gelegenheid speciaal. Of u nu in stijl naar een gala of feest wilt, een jubilaris een spetterend afscheid wilt geven of uw trouwdag compleet wilt maken met een limousine als trouwauto. Wij verzorgen het limousinevervoer en maken iedere gelegenheid graag tot een spetterend feest.

Iedere limousine biedt ruim plaats aan 8 passagiers. U kunt de kosten van de limo eventueel met elkaar delen. Indien uw groep veel groter is kunnen wij behalve meerdere limousines eventueel ook luxe VIP bussen voor u verzorgen.

Wij rijden met onze limousines in geheel Nederland en komen veel in de volgende plaatsen: Groningen, Delfzijl, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Winsum, Zuidhorn, Appingedam, Leek, Blijham, Hoogkerk, Siddeburen, Slochteren, Uithuizen, Zoutkamp, Lauwersoog, Grijpskerk, Grootegast, Middelstum, Bedum, Sappemeer. Behalve in deze  plaatsen zijn wij u ook graag van dienst met onze limousines in de rest van Nederland.

In een limousine van Veendam naar…

Rij bij Limousine Service Groningen in een limousine naar bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd van BV Veendam. Onze limo vervoert u onder het genot van een heerlijk glaasje champagne naar het stadion aan de Langeleegte. Uiteraard kunnen wij ook voor iedere andere gelegenheid in Veendam een limousine inzetten.

Uw limousine in Veendam voor ieder doel.

Uiteraard kunt u onze limousines ook huren voor vele andere gelegenheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, gala’s, bruiloften, promoties, jubilarissen of gewoon een avondje uit. Wij denken graag met u mee, wanneer u een prijsvoorstel voor een limousine wilt ontvangen kunt u het offerteformulier op deze webpagina invullen, wij zullen u vervolgens binnen 24 uur een offerte toesturen.

Naast Veendam kunt u uiteraard ook een limousine in de omliggende plaatsen huren zoals in Winschoten, Delfzijl, Stadskanaal, Hoogezand of Leek

Vraag snel een offerte aan en maak uw bruiloft af met een limousine !

Vragen?

    [widgets_on_pages]