Limousine huren Leek

Bij ons kunt u een aantal unieke limousines huren zoals een Chrysler 300C Silver Shockwave Limousine, een Hummer Hollywood limousine en een Lincoln Town Car Super Stretched Limousine.

Wij maken iedere gelegenheid speciaal. Of u nu in stijl naar een gala of feest wilt, een jubilaris een spetterend afscheid wilt geven of uw trouwdag compleet wilt maken met een limousine als trouwauto. Wij verzorgen het limousinevervoer en maken iedere gelegenheid graag tot een spetterend feest.

Iedere limousine biedt ruim plaats aan 8 passagiers. U kunt de kosten van de limo eventueel met elkaar delen. Indien uw groep veel groter is kunnen wij behalve meerdere limousines eventueel ook luxe VIP bussen voor u verzorgen.

Wij rijden met onze limousines in geheel Nederland en komen veel in de volgende plaatsen: Groningen, Delfzijl, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Winsum, Zuidhorn, Appingedam, Leek, Blijham, Hoogkerk, Siddeburen, Slochteren, Uithuizen, Zoutkamp, Lauwersoog, Grijpskerk, Grootegast, Middelstum, Bedum, Sappemeer. Behalve in deze  plaatsen zijn wij u ook graag van dienst met onze limousines in de rest van Nederland.

Stap met een limousine in Leek in het huwelijksbootje…

Gaat u in Leek trouwen? Onze limousine kan u uitstekend brengen naar bijvoorbeeld Kasteel Nienoord in Leek. Onze ervaren chauffeur stuurt de limousine moeiteloos over de smalle brug en zet u af voor de ingang van het Kasteel Nienoord. U kunt hiervoor gebruik maken van ons speciale trouwauto bruiloft arrangement. Natuurlijk is dit mogelijk met al onze limousines en kunnen wij ons aanpassen bij uw wensen en dagindeling.

Uw limousine in Leek voor ieder doel.

U kunt onze limo’s in Leek huren voor ieder doel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubilarissen, zakelijk vervoer, gala’s, vip vervoer, evenementen of gewoon een super avondje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos en succes is gegarandeerd !

Behalve in Leek is Limousine Service Groningen ook actief in de rest van Nederland zoals in bijvoorbeeld Winschoten Veendam Stadskanaal Hoogezand en Delfzijl

 

Vraag snel een offerte aan en maak uw bruiloft af met een limousine !

Vragen?

 • U kunt eenvoudig een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen. Binnen 24 uur reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN

  Roze limousine huren

  Ook als u een roze limousine wilt huren zijn wij u graag van dienst. De roze Lincoln limousine beschikt net als zijn…..

  Roze Lincoln Limousine →

  Lincoln limousine huren

  De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard……

  Lincoln Limousine →

  Onze spetterende Chrysler 300C limousine is een exclusieve limousine van het nieuwste Chrysler model. In deze…..

  Crysler 300C Limousine →

  De unieke witte Hummer limousine Hollywood eXtreme van Limousine Service Groningen is exclusief, stoer en…..

  Hummer Limousine →