Limousine huren Hoogezand Sappemeer

Bij ons kunt u een aantal unieke limousines huren zoals een Chrysler 300C Silver Shockwave Limousine, een Hummer Hollywood limousine en een Lincoln Town Car Super Stretched Limousine.

Wij maken iedere gelegenheid speciaal. Of u nu in stijl naar een gala of feest wilt, een jubilaris een spetterend afscheid wilt geven of uw trouwdag compleet wilt maken met een limousine als trouwauto. Wij verzorgen het limousinevervoer en maken iedere gelegenheid graag tot een spetterend feest.

Iedere limousine biedt ruim plaats aan 8 passagiers. U kunt de kosten van de limo eventueel met elkaar delen. Indien uw groep veel groter is kunnen wij behalve meerdere limousines eventueel ook luxe VIP bussen voor u verzorgen.

Wij rijden met onze limousines in geheel Nederland en komen veel in de volgende plaatsen: Groningen, Delfzijl, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Winsum, Zuidhorn, Appingedam, Leek, Blijham, Hoogkerk, Siddeburen, Slochteren, Uithuizen, Zoutkamp, Lauwersoog, Grijpskerk, Grootegast, Middelstum, Bedum, Sappemeer. Behalve in deze  plaatsen zijn wij u ook graag van dienst met onze limousines in de rest van Nederland.

Rijd met een limousine van Hoogezand Sappemeer naar…

Stap in Hoogezand in onze limousine en laat u in stijl vervoeren naar een bestemming van uw keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij denken graag met u mee! De chauffeur zal tijdens de rit zijn best doen er voor u een onvergetelijk ervaring van te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk de limo te huren in de dorpen rondom Hoogezand zoals Foxhol, Meerwijck, Kolham, Kropswolde, de Groeve en Kiel-Windeweer.

Uw limousine in Hoogezand Sappemeer voor ieder doel.

U kunt onze limo’s in Hoogezand Sappemeer huren voor ieder doel, denk hierbij onder andere aan een bruiloft als trouwauto, zakelijk vervoer, gala’s, als promotieobject, vip vervoer, vrijgezellenfeest, evenementen of gewoon een super begin van een avondje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos en succes is gegarandeerd !

 

Vraag snel een offerte aan en maak uw bruiloft af met een limousine !

Vragen?

    [widgets_on_pages]