Limousine huren Zuidlaren

Een Hummer limousine in Zuidlaren huren? Dan is Limousine Service Groningen u graag van dienst. Wij zijn het enige bedrijf in noord Nederland waar u keuze heeft uit Lincoln, Chrysler en Hummer limousines. Met een exclusieve limousine maakt u een geweldige entree, wij zijn u dan ook graag van dienst met onze limousine in Zuidlaren! Behalve in Zuidlaren rijden wij ook met onze limousines in de omgeving van Zuidlaren, denk hierbij aan Tynaarlo, Vries, Annen, Midlaren De Bloemert, Yde, Kropswolde en Zeegse.

Al onze limousines beschikken over onder andere een champagnebar, lederen bekleding, dubbele airco, radio/tv/dvd player, intercom, romatische verliching intercom en “limousine privacy glass”.

Limousine huren Zuidlaren, altijd feest in onze limousines

U kunt onze limousine in Zuidlaren regelmatig tegenkomen. Zo zijn wij regelmatig ten vinden bij het de Prins Bernardhoeve in Zuidlaren.
Wij verhuren onze limousines voor vele gelegenheden, zo zijn wij al vaak gehuurd voor (school) gala’s en bruiloften in Zuidlaren.

Plaatsen waar wij vaak komen zijn natuurlijk het Prins Bernardhoeve Zuidlaren en centrum Zuidlaren. Wij maken graag een offerte voor uw rit in Zuidlaren.

Limousine in Assen voor ieder doel.

U kunt onze limousines in Zuidlaren huren voor ieder doel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubilarissen, zakelijk vervoer, gala’s, vip vervoer, evenementen of gewoon een super avondje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos en succes is gegarandeerd! Onze chauffeur zijn u graag van dienst.

Behalve in Zuidlaren is Limousine Service Groningen u ook graag van dienst als u in een andere plaats een limousine in Drenthe wilt huren. Kijk ook eens op onze website als u een limousine wilt huren in Assen.

Vragen?

 • U kunt eenvoudig een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen. Binnen 24 uur reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN

  Roze limousine huren

  Ook als u een roze limousine wilt huren zijn wij u graag van dienst. De roze Lincoln limousine beschikt net als zijn…..

  Roze Lincoln Limousine →

  Lincoln limousine huren

  De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard……

  Lincoln Limousine →

  Onze spetterende Chrysler 300C limousine is een exclusieve limousine van het nieuwste Chrysler model. In deze…..

  Crysler 300C Limousine →

  De unieke witte Hummer limousine Hollywood eXtreme van Limousine Service Groningen is exclusief, stoer en…..

  Hummer Limousine →