Limousine huren Meppel

Een Hummer limousine in Meppel huren? Dan is Limousine Service Groningen u graag van dienst. Wij zijn het enige bedrijf in noord Nederland waar u keuze heeft uit Lincoln, Chrysler en Hummer limousines. Met een exclusieve limousine maakt u een geweldige entree, wij zijn u dan ook graag van dienst met onze limousine in Meppel! Behalve in Meppel rijden wij ook met onze limousines in de omgeving van Meppel, denk hierbij aan Staphorst, Nijeveen, Steenwijk, Ruinerwold, De Wijk, Nieuwleusden, Oldemarkt, Havelte, Uffelte en Wolvega.

Al deze limousines beschikken over onder andere een champagnebar, lederen bekleding, dubbele airco, radio/tv/dvd player, intercom, romatische verliching intercom en “limousine privacy glass”.

Limousine huren Meppel, feest in een limousine!

U kunt onze limousine in Meppel regelmatig tegenkomen. Zo zijn wij regelmatig ten vinden bij het Station in Meppel, de Grote of Mariakerk en tijdens de donderdag Meppeldagen.
Wij verhuren onze limousines voor vele gelegenheden, zo zijn wij al vaak gehuurd voor (school) gala’s en bruiloften in Meppel.

Plaatsen waar wij vaak komen zijn natuurlijk het Station Meppel en centrum Meppel. Wij maken graag een offerte voor uw rit in Meppel.

Limousine in Meppel huren voor ieder doel.

U kunt onze limousines in Meppel huren voor iedere gelegenheid, denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubilarissen, zakelijk vervoer, gala’s, vip vervoer, evenementen of gewoon een super avondje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos en succes is gegarandeerd! Onze chauffeurs zijn u graag van dienst.

Behalve in Meppel is Limousine Service Groningen u graag van dienst als u een limousine in Drenthe wilt huren zoals bijvoorbeeld een limousine in Assen huren.

Vragen?

 • U kunt eenvoudig een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen. Binnen 24 uur reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN

  Roze limousine huren

  Ook als u een roze limousine wilt huren zijn wij u graag van dienst. De roze Lincoln limousine beschikt net als zijn…..

  Roze Lincoln Limousine →

  Lincoln limousine huren

  De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard……

  Lincoln Limousine →

  Onze spetterende Chrysler 300C limousine is een exclusieve limousine van het nieuwste Chrysler model. In deze…..

  Crysler 300C Limousine →

  De unieke witte Hummer limousine Hollywood eXtreme van Limousine Service Groningen is exclusief, stoer en…..

  Hummer Limousine →