Limousine huren Hoogeveen

Een Hummer limousine huren Hoogeveen? Dan is Limousine Service Groningen u graag van dienst. Wij zijn het enige bedrijf in noord Nederland waar u keuze heeft uit Lincoln, Chrysler en Hummer limousines. Met een exclusieve limousine maakt u een geweldige entree, wij zijn u dan ook graag van dienst met onze limousine in Hoogeveen! Behalve in Hoogeveen rijden wij ook met onze limousines in de omgeving van Hoogeveen, denk hierbij aan Hollandscheveld, Noordscheschut, Zuidwolde, De Wijk, Ruinen, Elim, Pesse, Nieuwlande, Dedemsvaart en Balkbrug.

Al deze limousines beschikken over onder andere een champagnebar, lederen bekleding, dubbele airco, radio/tv/dvd player, intercom, romatische verliching intercom en “limousine privacy glass”.

Llimousine huren Hoogeveen, altijd feest in de limousine!

U kunt onze limousine in Hoogeveen regelmatig tegenkomen. Wij zijn regelmatig ten vinden bij het Gemeentehuis Hoogeveen, Vliegveld Hoogeveen en de Tamboer Hoogeveen.
Wij verhuren onze limousines voor vele gelegenheden, zo zijn wij al vaak gehuurd voor (school) gala’s in Hoogeveen . Natuurlijk kunt u ook met onze limousine een bezoek brengen aan het bekende Filmhuis Hoogeveen of gewoon een avond op stap in Discotheek De Kei Hoogeveen of Club Aces.

Plaatsen waar wij vaak komen zijn natuurlijk Gemeentehuis Hoogeveen, Hotel Hoogeveen, Vliegveld Hoogeveen Airport. Wij maken graag een offerte voor uw rit in Hoogeveen.

Limousine in Hoogeveen huren voor ieder doel.

U kunt onze limousines in Hoogeveen huren voor ieder doel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubilarissen, zakelijk vervoer, gala’s, vip vervoer, evenementen of gewoon een super avondje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos en succes is gegarandeerd! Onze chauffeurs zijn u graag van dienst.

Behalve in Hoogeveen is Limousine Service Groningen u graag van dienst als u een limousine in Drenthe wilt huren zoals bijvoorbeeld een limousine in Emmen.

Vragen?

 • U kunt eenvoudig een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen. Binnen 24 uur reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN

  Roze limousine huren

  Ook als u een roze limousine wilt huren zijn wij u graag van dienst. De roze Lincoln limousine beschikt net als zijn…..

  Roze Lincoln Limousine →

  Lincoln limousine huren

  De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard……

  Lincoln Limousine →

  Onze spetterende Chrysler 300C limousine is een exclusieve limousine van het nieuwste Chrysler model. In deze…..

  Crysler 300C Limousine →

  De unieke witte Hummer limousine Hollywood eXtreme van Limousine Service Groningen is exclusief, stoer en…..

  Hummer Limousine →