Limousine huren Emmen

Een limousine in Emmen? Dan is Limousine Service Groningen u graag van dienst. Wij maken iedere rit in Emmen tot een waar feest. U kunt onze limousines regelmatig tegenkomen in Emmen of de omgeving van Emmen zoals Erica, Nieuw-Amsterdam, Sleek, Erm, Nieuw-Weerdinge, Klazienaveen, Aalden, Barger-Oosterveld en Oosterhesselen.

Al onze limousines beschikken over onder andere een champagnebar, lederen bekleding, dubbele airco, radio/tv/dvd player, intercom, romatische verliching intercom en “limousine privacy glass”.

Een limousine huren in Emmen om naar een gala te gaan.

Wij verhuren onze limousines voor vele gelegenheden, zo zijn wij al vaak gehuurd voor (school) gala’s en Emmen. Natuurlijk kunt u ook met onze limousine een bezoek brengen aan het bekende Noorder Dierenpark Emmen of gewoon naar de Utopolis bioscoop. Tot slot is er natuurlijk niets mooier als op stap gaan in Emmen met een van onze limousines. Plaatsen waar wij vaak komen zijn natuurlijk Gemeentehuis Emmen, Hotel Eden Emmen, De Zwetser Emmen, Markant Emmen en het Hotel van der Valk Emmen. Wij maken graag een offerte voor uw rit in Emmen.

Limousine in Emmen huren voor ieder doel.

U kunt onze limo’s in Emmen huren voor ieder doel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubilarissen, zakelijk vervoer, gala’s, vip vervoer, evenementen of gewoon een super avondje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos en succes is gegarandeerd! Onze chauffeur zijn u graag van dienst.

Behalve in Assen is Limousine Service Groningen u ook graag van dienst als u in een andere plaats een limousine in Drenthe wilt huren. Kijk ook eens op onze website als u een limousine wilt huren in Roden.

Vragen?

Utopolis-Limousine-huren-Emmen
 • U kunt eenvoudig een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen. Binnen 24 uur reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN

  Roze limousine huren

  Ook als u een roze limousine wilt huren zijn wij u graag van dienst. De roze Lincoln limousine beschikt net als zijn…..

  Roze Lincoln Limousine →

  Lincoln limousine huren

  De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard……

  Lincoln Limousine →

  Onze spetterende Chrysler 300C limousine is een exclusieve limousine van het nieuwste Chrysler model. In deze…..

  Crysler 300C Limousine →

  De unieke witte Hummer limousine Hollywood eXtreme van Limousine Service Groningen is exclusief, stoer en…..

  Hummer Limousine →