Limousine huren Assen

Wilt u een limousine huren in Assen? Dan bent bij Limousine Service Groningen aan het juiste adres. Wij vervoeren u of uw gasten graag in onze limousines naar iedere gelegenheid in Assen of de omgeving van Assen zoals Rolde, Zeijen, Grolloo, Bovensmilde, Tynaarlo en Vries.

Al onze limousines beschikken over onder andere een champagnebar, lederen bekleding, dubbele airco, radio/tv/dvd player, intercom, romatische verliching intercom en “limousine privacy glass”.

Een limousine huren in Assen voor een te gek vrijgezellenfeest

Onze limousine kunt u uitstekend huren om u bijvoorbeeld naar het TT Circuit in Assen te laten brengen. Onderweg naar Assen kunt u genieten van de vorstelijke ruimte en een glas heerlijke champagne. Onze limousine chauffeurs kennen de omgeving van Assen als geen ander en vervoeren u graag per limousine naar iedere gelegenheid. Ook een vrijgezellenfeest in Assen kunt u natuurlijk onze limousines gebruiken. Wij maken graag een offerte voor uw rit in Assen.

Limousine in Assen voor ieder doel.

U kunt onze limo’s in Assen huren voor ieder doel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een jubilarissen, zakelijk vervoer, gala’s, vip vervoer, evenementen of gewoon een super avondje uit. De mogelijkheden zijn eindeloos en succes is gegarandeerd! Onze chauffeur zijn u graag van dienst.

Behalve in Assen is Limousine Service Groningen u ook graag van dienst als u in een andere plaats een limousine in Drenthe wilt huren. Kijk ook eens op onze website als u een limousine wilt huren in Emmen.

Vragen?

TTcircuit Assen
 • U kunt eenvoudig een geheel vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen. Binnen 24 uur reactie!

  OFFERTE AANVRAGEN

  Roze limousine huren

  Ook als u een roze limousine wilt huren zijn wij u graag van dienst. De roze Lincoln limousine beschikt net als zijn…..

  Roze Lincoln Limousine →

  Lincoln limousine huren

  De Lincoln limousine is het model wat als meeste als limousine gebouwd is. Deze prachtige limousines zijn standaard……

  Lincoln Limousine →

  Onze spetterende Chrysler 300C limousine is een exclusieve limousine van het nieuwste Chrysler model. In deze…..

  Crysler 300C Limousine →

  De unieke witte Hummer limousine Hollywood eXtreme van Limousine Service Groningen is exclusief, stoer en…..

  Hummer Limousine →